Largelogo_forBg_25opacity_small.png
 
Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?
— Alex, A Clockwork Orange
 

DE nyeste PRODUKSJONene våre

Work_txt_large.png

HVA KAN VI HJELPE DEG MED

 

POSTPRODUKSJON
Klipp\
Offline\
Online\
Grading\
Compositing\
VFX\

PRODUKSJON
/Idé
/Konseptutvikling
/Produksjon
/Animasjon
/Motion graphics
/Illustrasjon
/Design
/Lyddesign/Lydmiks
/Voiceover
/Mastring

 
 

HVOR OG HVEM ER CLOCKWORK

Clockwork finner du i Mølleparken 4 på Grünerløkka, et steinkast unna brusene fra Akerselva. Her finner du en av Norges mest avanserte motion control rig, 200 kvm greenscreen-studio samt andre fasiliteter som trengs for store og små produksjoner. 

Loading next gallery found below...
 

clockwork

 

Et tydelig budskap, en god idé, fokus på høy kvalitet og ikke minst krav til ekstremt kostnadseffektive produksjoner, - i det optimale krysningspunktet mellom disse parameterne finner du Clockwork.

 

Clockwork var i sin opprinnelse utviklings- og postproduksjonsavdelingen til Schjærven film, og vi har tatt med oss store deler av verdiene våre derfra. Vi er ujålete, løsningsorienterte og skreddersyr alle produksjonene våre etter kundens behov, ambisjonsnivå og økonomiske rammer. Uttrykket ”ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor” har blitt brukt såpass mye at det har blitt en klisje, men vi bruker det like fordømt og gjør det med stolthet: Det er stort sett ingen filmproduksjoner vi ikke kan takle. Vi har et enormt nettverk av ekstern kompetanse – det vi ikke klarer å løse med interne krefter løser vi med eksterne. Vi er effektive, og produserer reklamefilmer for alle bransjer, bedrifter og byråer. 

Takket være en av Norges mest avanserte utstyrsparker og en intern kompetanse på 365 grader, er vi i stand til å gjennomføre ekstremt effektive produksjoner fra idéstadiet til ferdig film på alle tenkelige distribusjonsflater: TV, kino, web, Adshell, butikk, netthandel, nettkataloger – i det hele tatt; vi er tilstede overalt levende bilder kan vises. 

 

Velkommen til Clockwork!